1
|
NGHIỆP VỤ VÀ KIẾN THỨC NGÀNH NGHỀ
|
LÝ THUYẾT
|
INTRO
|
|
2
|
Presentation of food
|
CSACA008
|
3
|
Mise en place and preparation of food
|
CSACA007
|
4
|
Principles of cookery methods/store and serve cheese
|
CSACA011
|
CSACA041
|
5
|
Prepare, cook and serve food for food service
|
CSACA030
|
6
|
Menu planning, development and implementation
|
CSACA024
|
7
|
Hygiene in the workplace/Food safety in the workplace
|
CSACA006
|
CSACA022
|
8
|
Training communication and team development
|
CSACA028
|
9
|
Occupational, health and safety in the workplace
|
CSACA004
|
10
|
Planning and preparation of buffets
|
CSAAC021
|
11
|
Ôn tập kiến thức chung
|
|
12
|
KỸ THUẬT CHẾ BIẾN MÓN ĂN CƠ BẢN
|
BREAD
|
Prepare Bread, sandwiches, burgers, yeast goods
|
CSACA040
|
13
|
Fresh Stater
|
14
|
Sour Dough
|
15
|
French Baguette
|
16
|
White Sandwish
|
17
|
Dark Rye Bread
|
18
|
Bread Bun
|
19
|
STOCK
|
Preparation and cooking of stocks, soups and sauces
|
CSACA014
|
20
|
Nước dùng gà / Nước dùng bò
|
21
|
Nước dùng cá / Nước dùng rau
|
22
|
Pumpkin cream soup/ Chicken Consomme/ Cold Mushroom soup
|
23
|
Espagnole / Veloute / Bechamel (Roux)
|
24
|
Hollandaise / Mayonaise/Salad
|
25
|
BASIC
|
Preparation of vegetables, fruits, eggs & farinaceous dishes
|
CSACA015
|
26
|
Các kiểu cắt cơ bản: baton, dice, brunoise, chunky, …chopped parleys, turned carrot
|
27
|
Vegetable curry/Gnocchi piemontaise
|
28
|
Omlette +fried egg + poached egg and condiments
|
29
|
Fondant potato + Chicken Ballottine with mash potato
|
30
|
Saute Potatoes/ Quail Egg En Cocotte
|
31
|
KỸ THUẬT CHẾ BIẾN MÓN ĂN KHAI VỊ
|
ENTREES
|
Preparation of entrees and salads / Chế biến 10 loại dressing cơ bản
|
CSACA013
|
32
|
Homemade Pate
|
33
|
Cold Asparagus confit prawn
|
34
|
Grilled Chicken Casear salad + French fried
|
35
|
ÔN TẬP LẦN 1
|
36
|
KIỂM TRA LẦN 1
|
37
|
KỸ THUẬT CHẾ BIẾN MÓN ĂN TỪ GẠO, BỘT MÌ
|
PASTA
|
Preparation and cooking of Italian Cuisine
|
CSACA015
|
38
|
Homemade pasta / Chế biến xốt cà chua pasta & pizza
|
39
|
ravioli /tortellini Salmon
|
40
|
spaghetti Bolognaise /alle vongole
|
41
|
Seafood risotto / Fish R
|
42
|
SANDWISHES
|
Grilled Beef sandwich / Canape
|
43
|
Pizza Dough
|
44
|
Seafood Pizza / Mushroom Pizza
|
45
|
KỸ THUẬT CHẾ BIẾN MÓN ĂN TỪ ĐỘNG VẬT
|
Meat
|
Preparation and cooking of poultry
|
CSACA016
|
46
|
Grilled Duck breast, Ginger peach gravy, Brocollini
|
47
|
Braised Chicken roll in red wine (coq au vin)
|
48
|
Baked Chicken Breast, Mushroom Espagnole, roasted mushroom
|
49
|
Preparation and cooking of meat
|
CSACA018
|
50
|
Classice Beef steak Espagnole and Onion caramel, mash potato
|
51
|
Pan seared Lamb rack potato gratin and Chocolate
|
52
|
BBQ Pork Rib hickory sauce
|
53
|
KIẾN TẬP
|
THAM QUAN DOANH NGHIỆP& Viết bài thu hoạch
|
|
54
|
KỸ THUẬT CHẾ BIẾN MÓN ĂN TỪ HẢI SẢN
|
SEAFOOD
|
Preparation and cooking of seafood
|
CSACA017
|
55
|
Grilled Red Mullet, Clam Veloute, Pumpkin puree
|
56
|
Baked Clam lasagne, tomato sauce and green herb oil
|
57
|
Grilled octopus, hasselback potato, Bechamel, Chart leek puree
|
58
|
Baked stuffed calamari fish mousse, hollandaise sauce, green peas roasted, squid gel
|
59
|
KỸ THUẬT CHẾ BIẾN BÁNH MÌ, BÁNH NGỌT TRÁNG MIỆNG
|
PASTRY
|
Preparation and cooking of desserts / Prepare pastries, cakes and mousse
|
CSACA019 / CSACA020
|
60
|
Green tea ice cream / Strawberry sorbet
|
|
61
|
Pistachio madeline / Fruit tart
|
62
|
Sponge and Presentation for another cake
|
63
|
Green tea mousse, Chocolate mousse cake
|
64
|
ÔN TẬP LẦN 2
|
65
|
KIỂM TRA LẦN 2
|
66
|
DECORATION
|
Thực hành
|
B1: Kiến thức cơ bản về trang trí món ăn
|
67
|
B2: Trang trí món ăn Khai vị/ Soup/ Chính/
|
68
|
B4: Trang tri món tráng miệng
|
69
|
ÔN TẬP LẦN 3
|
70
|
B5: KIỂM TRA CUỐI KHÓA
|